Prijzen

U wilt een nieuwe vloer en u zit er over na te denken om een gietvloer te nemen. Welk type vloer is voor mij van toepassing? Welke mogelijkheden zijn er? Waar moet ik aan denken qua prijzen? Waar moet of kan ik allemaal rekening mee houden bij de aanschaf van een kunststofvloer?

Dit zijn allerlei vragen waar u graag antwoord op wilt hebben. Elke vloer is anders. Anders qua ondergrond, anders qua aantal vierkantenmeters en anders qua benodigde systeem opbouw. Daarom is het van belang dat u goed begeleid wordt in dit proces.

 

Wat kunt u verwachten van ons?

Aangezien er heel wat vragen naar boven komen als je nadenk over het aanschaffen van een kunststof(giet)vloer, is een persoonlijk advies van essentieel belang. Niet alleen voor u, maar ook voor ons als applicatie bedrijf. Er zijn veel factoren die meespelen bij het aanbrengen van een kunststof(giet)vloer. Zomaar een prijs noemen zonder de woning of ruimte te hebben gezien is geen optie. Een bezoek aan de locatie is daarom ook echt noodzakelijk.

Onze werkwijze:

  • U vraagt informatie aan via telefoon of E-mail.
  • Bij concrete interesse plannen wij een bezoek in om de locatie te bezichtigen.
  • Daar bespreken wij uw wensen en de mogelijkheden en komen zo tot een op maat gesneden advies.
  • Vervolgens plannen wij met u de start van de werkzaamheden in.
  • In de tussentijd houden wij nauw contact om eventuele veranderingen in planning of op locatie snel op in te kunnen spelen.
  • Start van de werkzaamheden.
  • Oplevering van de vloer.

Prijzen

Zoals hierboven aangegeven is elke vloer anders. Daarbij is ook de prijs van elke vloer anders. Zomaar een prijs noemen aan de hand van alleen de aantal vierkante meters is dus eigenlijk niet te doen. Er zijn te veel andere factoren die bepalend voor de prijs zijn.

Om u nu toch een kleine indicatie te geven waar u rekening mee zou moeten houden, kunnen wij wel een aantal prijzen noemen van vloeren die wij reeds gemaakt hebben. Prijzen zijn exclusief BTW. 

 

Kijk voor meer van onze projecten op onze facebook pagina! 

Prijzen Polyurethaan gietvloer

Ondergrond: Cementdekvloer
Aantal m2: 70 m2
Systeemopbouw: 4 lagen
Prijs: 80 euro/m2

Prijzen PMMA gietvloer

​Ondergrond: Beton
Aantal m2: 130 m2
Systeemopbouw: 4 lagen
Prijs: 60 euro/m2

Prijzen PU gietvloer (betonlook)

Ondergrond: Tegels
Aantal m2: 60 m2
Systeemopbouw: 5 lagen
Prijs: 105 euro/m2

Prijzen Epoxy gietvloer

Ondergrond: Beton
Aantal m2: 150 m2
Systeemopbouw: 2 lagen
Prijs: 55 euro/m2

Prijzen Troffelvloer met holle plint

​Ondergrond: Egaline
Aantal m2: 105 m2
Systeemopbouw: 5 lagen
Prijs: 95 euro/m2

Zoals u kunt zien verschillen de prijzen enorm. Een persoonlijk advies is dus van essentieel belang om tot een goed afgewogen keuze en prijs te komen. Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over onze gietvloeren of direct een offerte aanvragen?